mijn doelen voor oktober 2019
PERSOONLIJK

Mijn doelen voor oktober 2019

Ik kan het gewoon niet geloven, maar het is toch echt alweer oktober. Dat betekent dat de kerst ook alweer bijna voor de deur staat. Maar nu loop ik op de feiten vooruit. In september veranderde veel voor mij en daardoor heb ik mij niet echt aan mijn doelen van september kunnen houden.Vandaag deel ik mijn doelen voor oktober 2019. In oktober heb ik namelijk weer meer tijd voor mezelf.

Mijn doelen voor oktober 2019

4 boeken lezen

Ik ga je eerlijk bekennen dat ik geen enkel boek heb aangeraakt deze maand, wat echt heel bijzonder is voor mij. Door alle drukte en nieuwe routine ben ik daar totaal niet aan toegekomen. En dat ik aan het klussen was, hielp natuurlijk ook niet mee. Ik heb gelukkig nu wel weer meer tijd om te kunnen lezen en wil ik dus 1 boek per week lezen deze maand. Dus in totaal ongeveer 4 boeken.

Op de planning staan in ieder geval:
– Jill Mansell – Open Huis
– Sarah Bennett – Twee onder één dak

In de avond geen schermen

Ik kom nu ongeveer rond 7-8 uur thuis van het werk. En op dit moment grijp ik graag naar mijn laptop om even te gaan Netflixen. Maar ik merk ook dat het gewoon slecht voor mijn slaap is. Daarom wil ik geen schermen meer in de avond gebruiken. In ieder geval vanaf half 9 zet ik alles uit. En over een maand kijk ik terug of dit enig effect heeft op de kwaliteit van mijn slaap. Maar ik heb dus in de avond meer tijd om andere leuke dingen te doen zoals boeken lezen. Verder wil ik hierbij vermelden dat ik ook meer het nieuws ga negeren. Uiteindelijk krijg je toch wel het meest belangrijke nieuws mee van anderen.

Meer Nederlandstalige videos voor YouTube maken

Ik heb zojuist nog even gauw een korte trailer gemaakt voor mijn YouTube kanaal, die kun je hier vinden. Maar ik wil dus meer met YouTube gaan doen. Ik weet nog niet hoevaak ik iets op YouTube ga uploaden want dat ligt er een beetje aan hoeveel tijd het kost. Misschien upload ik wel een nieuwe video als ik er één af heb. Dan hoef ik mij ook niet te stressen om een video af te krijgen. Op mijn kanaal wil ik videos met jullie delen over gezonder leven, gelukkiger zijn en andere leuke dingen zoals shoplogs, boeken en hopelijk vlogs in de toekomst.

Verder…
Verder heb ik nog een paar kleine dingen waar ik meer tijd aan wil besteden. Zo wil ik mijn blog naar een next level brengen en wil ik meer visualiseren, mediteren en yoga doen.

Wat zijn jouw doelen voor oktober?

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close