About


Hey, Ik ben Bettie

Girl next door die graag een kopje thee (of 10) drinkt, enorm houdt van een goed boek en zeker op z’n tijd graag naar de film gaat. Woont momentel in het hoge noorden van Nederland, maar twijfelt af en toe om toch te verhuizen naar de randstad.

Ik ben inmiddels al 10 jaar in totaal aan het bloggen en het verveelt mij nog lang niet. Ik was ooit begonnen om het uit te proberen en ben vervolgens nooit meer gestopt. Eind 2017 kwam de naam The Wildflower Hippie in mij op en ik wist meteen dat dit de naam voor mijn blog moest worden.

Op mijn blog zul je artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen vinden. Ik schrijf graag over dingen die ik heel erg leuk en interessant vind. Dit kan echt vanalles zijn: beauty, fashion, boeken,series en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen.

Mocht je het leuk vinden om te volgen, je kunt mij volgen op Twitter, Pinterest, YouTube en op Instagram.


If you want to collaborate with me, you can send me an email.

Started this blog in December 2017
Pageviews last 30 days: 1311 views

Contact: contact@thewildflowerhippie.com
Instagram: Thewildflowerhippie

Close

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close