Always and forever, Lara Jean
BOEKEN

Veel liefs, Lara Jean

Titel: Veel liefs, Lara Jean
Oorspronkelijke titel: Always and forever, Lara Jean
Auteur: Jenny Han
Uitgever: Moon
Genre: Young Adult
Bladzijdes: 287
Mijn beoordeling: 4.5/5

Koop hier op Bol 

 

Lees recensie deel 1: Aan alle jongens van wie ik hield
Lees recensie deel 2: Ps: ik houd nog steeds van je

Veel liefs, Lara Jean

In het laatste deel van deze boekenserie is de relatie tussen Peter en Lara Jean een stuk stabieler en dat moet ook wel. Ze zitten beide nu in het laatste jaar van de middelbare school en het wordt tijd om een college te kiezen. Ze willen beide graag naar UVA maar komen ze daar beide binnen? En wat als dat niet gebeurd? De zus van Lara Jean zei dat het beter is om zonder vriend te gaan studeren. Moet ze het dan uitmaken als ze niet naar dezelfde school gaan? 


Ondertussen wordt de relatie van Lara Jean’s vader een stuk serieuzer.

Recensie

Oké ik vind het oprecht jammer dat deze serie nu afgelopen is voor mij. Gelukkig komen in 2020 en 2021 nog de films uit op Netflix. Daar kijk ik nu ook echt naar uit.
In dit deel is de relatie tussen Peter en Lara Jean eindelijk een beetje stabiel voor mijn gevoel. In het eerste deel hadden ze een neprelatie en kort daarna realiseerden ze zich dat ze echt verliefd op elkaar waren. In het tweede deel was er Genevieve die veel aandacht van Peter vroeg en Lara meer met John Ambrose uitging. Nu hebben ze eindelijk echt tijd voor elkaar. Ik ben ook echt blij dat ik de Peter van het eerste boek weer zie, want dat was wel echt mijn crush hoor. Maar het is hun laatste jaar op de middelbare school en dat levert ook weer spanning op. Ze houden enorm veel van elkaar maar is dat straks nog zo als ze gaan studeren? Want de vraag is natuurlijk of ze naar dezelfde college kunnen.

De drama in dit boek is aanwezig maar wel een stuk minder dan in het tweede boek. Overigens vond ik Margot nog wel echt bloedirritant. Dat vond ik eigenlijk al in het eerste deel maar in de film vond ik haar best oké overkomen. Dus ben benieuwd hoe Netflix haar neer gaat zetten in deel 2 en 3.

Ik wil echt meer Lara Jean en Peter hoor! Ik wil weten hoe dit afloopt en hoe het tijdens het studentenleven het hun afgaat. Blijven ze bij elkaar (ik denk het wel)? Maar ik vind het oprecht jammer dat het nu is afgelopen met Lara Jean. Deze boeken zijn echt super fijn om te lezen. Schrijfstijl is erg fijn en je vliegt er echt doorheen. Ik las alledrie boeken in ongeveer een week tijd.

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close