bloggen in het nederlands
PERSOONLIJK

Toch weer bloggen in het Nederlands?

Ik ben nooit weggeweest op mijn blog maar toch voelt het als een nieuw begin. Ik blogde altijd op een gratis WordPress site maar ik heb besloten deze site om te toveren tot mijn Nederlandse blog en mijn gratis WordPress zal Engelstalig worden. Ik wil mij vooral weer richten op het bloggen in het Nederlands.

Engelstalig bloggen gaf mij wel voldoening maar qua bezoekersaantallen hoef je het eigenlijk niet te doen. Met dezelfde inspanning kun je in het Nederlands nog steeds een goed aantal blog views behalen. Er is in Nederlands immers minder concurrentie en er zijn miljoenen Engelse bloggers.

Waarom toch weer in het Nederlands?

Nu blogde ik al in het Nederlands, maar mijn focus was mijn Engelstalige blog. Maar ik liep nu tegen een aantal dingen aan: Ik wou aantal merken reviewen maar dat merk bestaat alleen in Nederland en ik kon mij minder goed meer uitdrukken in het Engels. Ik heb ook geen idee of wat weer terug komt. Maar dat zijn eigenlijk de hoofdredenen waarom ik in het Nederlands ga bloggen.

Ik ben momenteel mijn hele blogplanning aan het omgooien en alles kost wel wat tijd. Toch ga ik ervoor zorgen dat er wel dagelijks een blog post online komt. Uiteraard moet ik beslissen of ik oude blogposts ga weggooien of ga vertalen naar het Nederlands en alle pagina’s wil ik in het Nederlands hebben. Daar ben ik nu meebezig achter de schermen.

Wat kun je verwachten

Ik heb al een beetje een schema in mijn hoofd. Ik wil mij richten op lifestyle onderwerpen en als extra posts wil ik recensies over boeken, films en series schrijven. Maar elke ochtend komt er in ieder geval een blog post online. Maar als er een extra post is, laat ik het wel weten op mijn Twitter of Instagram

Verder wil ik elke week (ik denk op zaterdag en zondag) een overzichtje maken wat ik die week heb gedaan. Een soort van dagboek. Is voor jullie wel leuk om te lezen/zien en voor mij is het leuk dat ik dan terug kan kijken wat ik allemaal gedaan heb.

Ik wil op mijn blog in ieder geval nog steeds gericht zijn op lifestyle en vrolijke dingen. Ik wil dat mijn lezers/bezoekers met een fijn gevoel mijn blog lezen.

Leer mij beter kennen:
20 feitjes over mij

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close