Televisiesprogramma's die ik graag kijk.
SERIES

Televisieprogramma’s die ik graag kijk

Ik ga eerlijk bekennen dat ik afgelopen maanden echt bijna geen televisie heb gekeken. Ik keek weleens naar een sportwedstrijd maar dat was het eigenlijk ook wel. Maar als het nieuwe televisieprogramma begint in het september, zit ik er weer klaar voor. Dan komen er weer een aantal programma’s die ik graag kijk. Dit zijn de televisiesprogramma’s die ik graag kijk.

Televisiesprogramma’s die ik graag kijk.

Holland’s next top model

Ik heb helemaal niets met de modellenwereld en toch zat ik maandagavond weer voor de televisie om de eerste aflevering te zien. Ik weet niet zo goed wat ik er nou zo goed aan vind. Maar iets zorgt ervoor dat ik blijf kijken. Ik keek al als een tienermeisje naar dit zulke programma’s en ben nooit meer gestopt. In de Nederlandse versie zit wel een stuk minder drama dan de Amerikaanse versie en dat vind ik ook eigenlijk wel fijn. Ik vind het fijn om te zien als ze elkaar iets gunnen.

Expeditie Robinson

Mijn lievelingsprogramma! Ook dit kijk ik al jaren! Ik kan mij nog zelfs herinneren dat het de Belgen tegen Nederlanders was. Zolang kijk ik dit dus al. Afgelopen jaren is het vooral met bn’ers en af en toe onbekende Nederlanders geweest. Wat ik vooral leuk vind, is om in de reclameblokken even te kijken op Twitter. Sommige plaatsen echt de meest briljante tweets over dit programma. Twitter is echt een soort van tweede scherm tijdens dit programma.

Ranking the stars

Ah, een programma waarbij bn’ers flauwe grappen over elkaar maken. En ja toch kijk ik er weer naar. Het is echt zo’n programma waarbij je helemaal dubbel ligt om alle domme en flauwe grappen. Ik ben echt blij dat het programma door RTL is overgenomen en dat Paul de Leeuw het blijft presenteren. Ik weet niet of ik het nog zo leuk zou vinden als iemand anders het zou presenteren. Dit is echt zo’n programma die gewoon bij Paul hoort en niemand anders hoort te presenteren. Gelukkig zijn een aantal bn’ers die in vorige edities zaten ook weer gewoon aanwezig dit jaar, zoals Anny, Ryanne en Fajah.

Flikken Rotterdam

Ik kijk dit eigenlijk helemaal nog niet zo lang. Ik denk dat ik vorig jaar pas een keer alles ging terugkijken en was meteen verkocht. Ik vind het nu echt zo’n leuk programma. Ik heb ook Flikken Maastricht geprobeerd maar dat vond ik werkelijk niets aan. Dus ik wacht ook weer gewoon netjes op een nieuw seizoen van Flikken Rotterdam. Normaal heb ik niet zoveel met Nederlandse series maar deze vind ik dan nog best aardig om te zien.

Verder ben ik nog nieuwsgierig naar:

Dancing with the stars

Ik kan mij herinneren dat ik vroeger echt altijd Dancing with the stars keek. En nu is het programma terug van weggeweest. Ik ben nu vooral benieuwd of ik het nu nog net zo leuk ga vinden als vroeger.

En verder kijk ik af en toe nog naar Netflix. Al valt dat op dit moment ook wel eigenlijk mee. Ik ben vooral heel veel boeken aan het lezen.

Mijn favoriete serie op Netflix: La Casa de Papel

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close