These Disney remakes are coming out soon
FILMS

Deze remakes van Disney films komen er aan

Disney is volgens mij op dit moment heel erg druk bezig met nieuwe dingen te maken. Nouja of moet ik zeggen dat ze heel erg bezig zijn met de remakes? Disney+ komt binnenkort uit en ze hebben allemaal plannen om verschillende remakes uit te brengen. Maar natuurlijk komen er ook een aantal waarschijnlijk gewoon in de bioscoop. Deze remakes van Disney films komen er aan.

Remakes van Disney Films

De kleine zeemeermin

Hier heb je waarschijnlijk al iets over gehoord. Er was nogal veel commotie over het feit dat een vrouw met getinte huid Ariël zou spelen. Nu maakt het mij niet ze heel veel uit moet ik eerlijk bekennen. Uiteindelijk gaat het erom dat het goed geacteerd wordt en het verhaal gewoon goed is uitgevoerd. Ben wel heel erg benieuwd of ze ook rood haar krijgt. Dat hoop ik stiekem eigenlijk wel. Verder gingen er ook eerst geruchten dat Harry Styles prins Erik zou spelen, maar dit is NIET het geval.

Mulan

Recentelijk keek ik nog naar het origineel. Ik realiseerde mij toen eigenlijk dat ik deze film helemaal nog nooit gezien had. Ik had er weleens mensen over horen praten en dat ze het een geweldig film vonden. Maar ik was helemaal om nadat ik hem eindelijk had gezien. Wat een geweldige film zeg! Deze komt volgens mij gewoon uit in de bioscopen en dus voor iedereen te bewonderen. Ik ben hier echt heel benieuwd naar.

Peter Pan

Volgens mij zijn er echt al meerdere remakes van Peter Pan gemaakt dus ik ga er vanuit dat dit voor Disney+ is. Zelf moet ik bekennen dat ik vrij weinig heb met deze film. Dus ik sta er nog niet om te springen om het zelf te gaan zien.

Lilo & Stitch

Dit is een film die ik nog nooit gezien heb. Het ziet er super schattig uit en dus wil ik het ook wel zien voordat deze remake ergens uit komt. Maar ik weet niet zo goed wat ik verder van deze film moet verwachten aangezien ik helemaal niet weet waar deze film over gaat.

Geest van Aladdin

Aladdin is echt één van mijn favoriete Disney films en dat is voornamelijk door de Geest en de boodschap erachter. Het doet mij heel erg denken aan de law of Attraction. Alleen nu heb je geen drie wensen maar oneindig veel wensen.
Ik vond Will Smith echt geweldig als geest in de remake van 2019. Dus ben heel erg benieuwd waar dit verhaal naartoe zal gaan.

Assepoester & Prince charming

Even eerlijk? Zijn we alle cinderella films niet een beetje zat. Er zijn weet ik veel remakes gemaakt van het origineel en daarnaast heb je ook nog die films die daarop gebaseerd zijn. En blijkbaar scoort het gewoon want anders zou niemand het kijken. Maar één van de beste cinderella films was toch die met Hillary Duff. Maar ik denk dat Disney vooral het originele verhaal weer gaat verfilmen. Al is dat nog niet eens heel lang geleden dat ze ook hier al een remake van hadden gemaakt. Dus ik was een verbaasd om deze titel er tussen te zien. En verder wil Disney ook een film maken over een prins. Welke was nog niet bekend maar dat vind ik het wel interessant. Dan zie je eindelijk het verhaal vanuit een ander perspectief.

Knabbel & Babbel

Dit is meer voor Disney+ gok ik zo. Twee grondeekhoorntjes die avonturen beleven. Zal dit in live action worden gemaakt? Wat denken jullie. Misschien is dat wel heel erg tof.

De klokkenluider van Notre Dame

Parijs, de stad van de liefde. En uiteraard kan deze film niet achterblijven in het lijstje van remakes. Er gaan geruchten dat de makers van Frozen dit project in hadden hebben. Dus eigenlijk heb ik nu wel hele hoge verwachtingen van deze remake. Frozen is namelijk echt geweldig gemaakt.

Verder komt Disney met meer nieuwe projecten, denk bijvoorbeeld aan Lizzie McGuire. Door die serie alleen zit ik al te overwegen om het aan te schaffen. Ik hield echt van Lizzie vroeger en ben benieuwd hoe ze dit nu voortzetten. Lizzie is nu 30 en je ziet haar avonturen. Ik ben benieuwd of ze met Gordo is getrouwd. Wat als ze met Ethan is getrouwd?

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close