PERSOONLIJK

My Happy Hippie week #1

In deze wekelijkse blogserie laat ik zien wat ik zoal gedaan heb de afgelopen week. Deze week bestond vooral uit schrijven/typen en lezen. Wil je meer zien, volg mij dan op Instagram.

13 reasons why seizoen 3

Zaterdag voelde ik mij niet echt heel erg top. Waarschijnlijk had ik iets verkeerds gegeten en ik had enorme buikpijn. Daardoor kon ik helaas niet zoveel doen. Dus ik besloot om de laatste afleveringen van 13 Reasons why seizoen 3 te kijken. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar het vierde seizoen maar dat duurt nog wel even. Eerst even dit seizoen verwerken, al was het qua beeld wel minder heftig dan de eerste twee seizoenen vond ik.

Zondag voelde ik mij al een stuk beter gelukkig maar ik deed het voor de zekerheid wel wat rustiger aan dan normaal. Bovendien was het ook gewoon 30 graden dus dat vroeg ook echt gewoon om een wat relaxter dagje. Ook kregen we een grote bak vol pruimen van iemand uit de buurt. In onze buurt geven we weleens wat eten (gratis) aan elkaar. Vaak komt het omdat we het zelf laten groeien in een tuin en wel wat over hebben.

My favourite YouTubers

Afgelopen maandag besloot ik mijn hele blog om te gooien en daar ben ik nog steeds meebezig. Ik besloot om weer in het Nederlands te gaan bloggen. Ik merk overigens nu al dat het zoveel makkelijker is om meer views te krijgen en het is pas mijn eerste paar dagen als Nederlandstalige blogger. In het Engels heb je zo ontzettend veel concurrentie dat het wel moeilijk was om er af en toe tussen te komen.

Ook keek ik even wat filmpjes op YouTube tussendoor.

Ps ik houd nog steeds van je

Dinsdag was ik ook weer heel druk bezig met mijn blog. Ik merk nu pas (nu ik dit overzichtje maak) hoeveel tijd ik per dag aan mijn blog besteed. Ik kan je vertellen dat het wel langer is dan een ‘normale’ werkdag. Al weet ik wel dat ik er wat vaker afstand van moet nemen. Dus dat deed ik ook in de middag. Ik besloot even een stuk te lezen. Ik las PS: Ik houd nog steeds van je uit.

Op woensdag had ik last van een lage bloeddruk en ik had het bloedheet. In de ochtend weer gewoon gewerkt voor mijn blog maar in de middag toch even een pauze genomen. Verder wat zoute dropjes eten en genoeg water drinken. Tijdens de middag heb ik heel relaxt een e-book gelezen en ik was bezig met een blog planning. Je ziet uiteraard nog niets op de foto qua planning maar ik had na het maken van de foto pas ingevuld. Het moet wel een verrassing blijven wat er online komt.

Donderdag weer hele dag bezig geweest om wat dingen over te zetten in het Nederlands. Heel spannend weekje dus, hahaha. Het bestaat vooral uit bloggen. Verder besloot ik even wat kleuren in mijn kleurboek voor volwassenen.

En verder las ik in de avond ‘Veel liefs, Lara Jean‘ uit. En begon eigenlijk meteen in een nieuw boek. Ik ben benieuwd hoe snel ik dit uit zal hebben. Ik merk dat ik de afgelopen week echt aardig wat gelezen heb.

Gisteren (vrijdag) besloot ik opeens dat ik wel eens voor de verandering een weekend wil hebben. Normaal schrijf ik elke dag een blog post. Maar nu besloot ik dus een aantal dagen vooruit te schrijven voor het hele weekend. Zo kan ik ook eens echt weekend nemen. Ik vind bloggen heel leuk maar ik ben er 24/7 meebezig en ik wil even een nieuwe routine proberen.

‘s Avonds heb ik nog de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlandse vrouwenelftal gekeken tegen Estland, die ze wonnen met 0-7

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

One Comment

  • Ilona Wielinga

    Altijd leuk zo’n weekoverzicht. En ik vind het ook altijd heerlijk om te werken aan mijn blog, of bezig te zijn met opdrachten vanuit mijn bedrijf. Een tijdje terug ben ik begonnen bij te houden hoeveel uur ik erin steek, en dat is inderdaad toch aardig wat, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close