mijn grootste dromen
PERSOONLIJK

Mijn grootste dromen

Dromen, we hebben ze allemaal. En het mooie is dat wij eigenlijk nooit precies dezelfde dromen hebben. Iedereen is weer een beetje anders. Elke maand maak ik doelen voor mezelf, maar wat zijn mijn grootste dromen voor op de lange termijn? Die deel ik vandaag met jullie.

Mijn grootste dromen

Boek schrijven

Dit wil ik al sinds ik een jaar of 8 of 10 was. Ik begon toen zo ontzettend veel te lezen en ging elke maand (of vaker) naar de bieb om mega veel boeken op te halen. En op een gegeven moment dacht ik: ik word de nieuwe Carry Slee. Nu ben ik inmiddels een aantal jaar verder en hoef ik niet meer per sé de nieuwe Carry Slee te worden aangezien ik nu andere voorbeelden heb. Maar ik wil nog steeds ooit boeken uitbrengen. En dan voornamelijk fictie maar het lijkt mij ook heel leuk om non-fictie te gaan schrijven.

Mensen helpen en inspireren

Een van de redenen waarom ik mijn blog heb (en straks ook YT kanaal) , is dat ik mensen wil helpen. Ik heb jaren geleden ook in een diep dal gezeten (burn-out, depressie en angststoornis) en allereerst wil ik de mensen laten zien dat het mogelijk is om uit dat diepe dal te komen. Maar ik wil daarnaast ook mensen helpen om hun beste leven te leiden.

100.000 Subscribers op YouTube

Oké, op mijn Nederlandstalige YouTube kanaal is nu echt vrij weinig te zien. Dus nee, op deze manier komen er geen 100K subscribers. Maar ik heb de afgelopen tijd veel gefilmd voor mijn Engelstalige kanaal en ik vind het echt leuk. En nu wil ik ook videos maken voor mijn Nederlandstalige kanaal. Sowieso is filmen in je eigen taal beter. Filmen in het Engels deed ik eigenlijk alleen omdat ik prima Engels kan verstaan en lezen, maar zodra ik moet praten klap ik dicht. Maar aangezien ik ook een Nederlandse blog heb, kan ik deze twee dingen mooi combineren. Het is overigens niet zo dat ik elke dag zit te kijken of er wel nieuwe subscribers bij komen. Zelfs al heb ik 1000 subscribers die met alle plezier naar mijn videos kijken, ben ik al heel dankbaar.

Uiteindelijk komen al mijn doelen op één ding neer: doen wat ik het liefste doe (bloggen, videos maken en schrijven). Creatief bezig zijn, maakt mij blij. Ik denk dat dit ook het belangrijkste is in het leven. Je moet doen wat je energie geeft. 

Wat zijn jouw grootste dromen?

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close