mijn doelen voor september 2019
LIFESTYLE,  PERSOONLIJK

Mijn doelen voor september 2019

We zijn alweer een paar dagen in september en ik kan echt niet geloven hoe snel de tijd gaat.Ik ben een beetje laat met deze blog post maar beter te laat dan nooit zeg ik altijd. Maar een nieuwe maand betekent ook dat ik nieuwe doelen ga stellen en blik ik ook weer terug op de afgelopen maand.

Terugblik op augustus 2019

Eerst ga ik uiteraard terugblikken op mijn doelen van augustus. Zal ik mijn doelen hebben bereikt?

Vijf boeken lezen

Ik vraag mij af of dit gelukt is. Ik heb wel een aantal gelezen waaronder ik niet op jou en deel 1, deel 2 en deel 3 van de serie Aan alle jongens van wie ik hield. Ik realiseer mij nu pas dat dit ruim is gelukt, haha. Ik was niet eens bewust bezig om deze doel te behalen. Ik heb namelijk ook nog mag ik je nummer even en droom van een zomer gelezen. Ik heb dus in totaal 6 boeken gelezen afgelopen maand. Een prima score.

DA score verhogen

Oke, omdat ik afgelopen maand besloot om weer in het Nederlands te gaan bloggen is dit er niet helemaal van gekomen. Maar ik maak mij er niet zo druk om. Ik haal met mijn DA score nu ook gewoon honderden views per dag dus ik mag gewoon niet klagen. En al helemaal niet aangezien ik dus net 2 weken in het Nederlands blog.

Social media goals

Dit is er een beetje bij ingeschoten. Ik wou meer likes voor mijn Facebook pagina maar daar heb ik echt 0 energie ingestopt dus het is ook niet gegroeid. Wel zat ik afgelopen maanden vast op 25.4K volgers op Instagram en ik was al blij als ik naar 25.5K zou kunnen komen en dat is zeker gelukt. Ik heb inmiddels zelfs 26.2K volgers op Instagram.

Vrijdag is filmavond

Op vrijdagavond een film avond houden was mijn idee. Dat is er helemaal niets van gekomen. Nouja, de eerste vrijdag dan wel en vervolgens niet meer. Er kwamen soms dingen tussendoor of ik had gewoon zin in een filmpje op een andere dag.

Doelen voor september

Al met al kan ik zeggen dat de meeste doelen voor augustus gelukt zijn. En ben ik dus heel tevreden. Nu is het tijd om mijn doelen voor deze maand te delen.

Actiever zijn

Aangezien ik afgelopen twee weken mijn blog aan het omzetten was naar het Nederlands heb ik veel gezeten. En dat kon ik ook merken. Ik was wat stijver. Nu moet ik nog een aantal artikelen vertalen naar het Nederlands maar ik wil tussendoor even meer tijd maken voor wat extra beweging.

Vijf boeken lezen

Ik houd deze doelstelling er even in. De eerste dagen van september heb ik namelijk weer veel voor de tv gehangen en het is beter voor mijn slaap als ik dus iets ga lezen en geen schermen gebruik.

YouTube kanaal een nieuw leven in blazen?

Ik heb hier even een vraagteken bij gezet. Ik maakte weleens YouTube filmpjes en ik vind het nog steeds leuk om te doen. Dus ik denk dat ik vanaf nu ook Nederlandstalige videos wil gaan maken voor YouTube. Maar ik wil eerst bedenken wat ik op YouTube kanaal wil zetten en wat andere technische dingetjes. Ik ga er in ieder geval mee aan de slag.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close