kleurboek voor volwassenen
LIFESTYLE

Kleurboek voor volwassenen | Action

Een paar jaar geleden waren kleurboeken voor volwassenen een grote hit. Nu merk ik dat deze trend alweer een beetje voorbij is. Maar ik vind het nog steeds een hele fijne manier om even mijn gedachtes op 0 te zetten en te focussen op het nu.

Een tijdje geleden was ik in de Action en toen kwam ik deze kleurboeken van Craft Sensations tegen. Er zijn hiervan diverse varianten beschikbaar en ik heb er drie meegenomen:

  • Tropical
  • Free Spirit
  • Animal

Kleurboek voor volwassenen

Tropical

Wat mij meteen opviel waren de dikke bladzijdes. Ik weet nog dat ik jaren terug een kleurboek bij de Action meenam en dat die bladzijdes super dun waren en dubbelzijdig geprint. Daardoor kon ik de helft nooit kleuren aangezien ik toch echt liever met stift kleur.

Dus dit was zeker een pluspuntje. In dit boekje is ook niet dubbelzijdig geprint, dus mocht het toch doordrukken hoef je je geen zorgen te maken.

Free Spirit

Ik heb zelf de tropical, animal en free spirit edities meegenomen. Deze vond ik zelf het leukst maar er waren echt heel veel meer varianten. Alle kleurplaten zijn in de stijl van het thema. Dit vind ik wel heel erg leuk want vaak zat er weleens een kleurplaat tussen die je niet zo leuk vond. Nu kun je kiezen welk thema je het leukste vindt. 

Animal

Er is wel één klein dingetje en weet nou nog niet of ik toegevoegde waarde vind of niet. Maar sommige stukjes zijn al versierd met glitter. Je ziet het helaas niet goed op de foto’s maar ziet het van heel dichtbij wel. Het is wel echt minimaal. Ik heb nog niet probeerd of ik er met stift overheen kan maar denk wel dat het zou kunnen. Met potlood wordt het wel een stuk lastiger volgens mij.

Per stuk kosten deze boekjes €0,99 bij de Action.

 

Verveel jij je? Lees dan eens deze blog post met 200 dingen die je kunt doen als je je verveelt.

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close