ik ben weer terug
PERSOONLIJK

Ik ben weer terug

Daar ben ik weer! Ik ben weer terug in de blog- en YouTubewereld. De afgelopen tijd was het opeens zomaar een tijdje stil en dat had een paar redenen. Ik leg in deze blog post uit waar ik ben geweest.

Gelukkig is het niets ernstigs en was ik alleen maar druk bezig met leukere dingen.

Werk

Afgelopen tijd had ik meerdere sollicitatiegesprekken en ik ben bij één aangenomen. Het is niet veel uurtjes per week. In totaal werk ik op vijf dagen van 5-7 uur in de avond. De reden waarom ik voor een bijbaantje koos, is dat ik op dit moment even wil dat een deel van mijn inkomsten een vast inkomen is. Daarnaast is het een vrij actief baantje waarbij ik veel beweeg. Ik zet ongeveer 6000-10000 stappen in twee uur. Die extra beweging kon ik eigenlijk ook wel heel goed gebruiken. Dus ik zie dit nu echt als een win-win situatie. Ik beweeg weer voldoende en ik krijg betaald.

Klussen

Dit heeft mij het meeste tijd gekost de afgelopen tijd. Ik heb enorm veel behang van de muren afgetrokken en alles geverfd. Ik had het van tevoren een beetje slecht ingeschat want ik was uiteindelijk wel een week zoet met alles. Nouja, 5 werkdagen was ik er zoet mee. Gelukkig zit alles er nu op de muren en hoeft er niets meer gedaan te worden. Na 5 dagen van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond heel actief bezig te zijn. heeft wel veel energie gekost.

Ik ben weer terug

Maar zoals je ziet ben ik gewoon weer terug. Ik wil weer dagelijks blog artikelen posten en daarnaast wil ik ook weer beginnen met Nederlandstalige YouTube videos. Je kunt mijn Nederlandstalige kanaal hier vinden. Er staat inmiddels al één video op mijn kanaal.

Ik heb het bloggen de afgelopen weken echt gemist. Bloggen geeft mij voldoening en de rust. Ik vind het eerlijk om alles uit te typen. Enkele dagen reed ik met de auto mee naar het werk en moest ik even wachten aangezien ik eerder klaar was dan mijn collega’s. Daardoor heb ik in dat halfuurtje nog wel een hele lange lijst kunnen maken met blog ideeën. Dus aan inspiratie in ieder geval geen gebrek.

En nu ga ik gauw even alle gemiste blogartikelen van mijn medebloggers lezen.

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close