Miranda's big mistake jill mansell
BOEKEN

Geknipt voor Miranda – Jill Mansell

Titel: Geknipt voor Miranda
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Sijthoff
Genre: romantiek
Pagina’s: 352
Beoordeling: 3/5

Over Geknipt voor Miranda

Miranda is vrijgezel en kan maar geen leuke man vinden. Maar dan ontmoet ze Greg. Hij is knap, heeft humor en hij is meteen verliefd op haar. Dit klinkt misschien als de ideale man, maar is hij dat ook? Of houdt hij toch misschien wat achter voor Miranda?
Maar Greg is niet de enige man in haar leven, want Danny en Miles hebben ook duidelijk interesse in haar. Danny ontmoet ze op een bijzondere manier en Miles is een beroemde formule-1 coureur. Keuze genoeg dus voor Miranda. Voor wie zal ze gaan?

En ondertussen heeft Chloë groot nieuws. Ze is namelijk zwanger, maar of haar man dat nou ook echt leuk vindt?

Review

Als jullie mij al wat langer volgen, weten jullie misschien dat ik wel graag een boek van Jill Mansell lees. Deze boeken lezen makkelijk weg en zijn ook nog eens heel vermakelijk. Overigens moet ik er wel bij zeggen dat ik sommige boeken van haar niet altijd mega leuk vind. De één is gewoon beter dan de ander. Eerlijk gezegd vond ik sommige dingen in dit boek ook wat minder. Er waren een aantal personages die ik echt niet kon uitstaan (Bruce, Miles, Greg en nog een paar). Een minder leuk personage vind ik nog wel prima voor een boek, maar dit waren er gewoon teveel die op mijn zenuwen werkten.

De stukken van Miranda en Danny vond ik dan wel heel erg fijn om te lezen. Danny had fijne humor en was een echte gentlemen. Dus je begrijpt dat ik vanaf het begin al wou dat Miranda voor Danny zou kiezen, maar er zijn nog twee andere mannen (Miles en Greg) in haar leven. Uiteraard ga ik niet spoilen voor wie ze uiteindelijk kiest.

Over het algemeen vond ik dit boek niet slecht, maar ook niet bijzonder goed dat ik het nog een keer wil lezen. Gewoon een gemiddeld Jill Mansell boek. Al moet ik erbij zeggen dat ik haar nieuwere boeken allemaal heel erg goed vind. Die kan ik sowieso wel aanraden.

Wat is jouw favoriete boek van Jill Mansell?

Lees ook deze boekrecensies:
De mooiste dag van je leven  – Tamara Haagmans
Ik wil met je mee – Jill Mansell

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close