Thoughts while reading a big book
BOEKEN,  Books

Gedachtes tijdens het lezen van een dik boek

Niet iedereen houdt ervan om dikke boeken van meer dan 500+ bladzijdes te lezen. Ik moet bekennen dat ik dat soms ook helemaal niet wil. Maar er zijn genoeg mensen in de wereld die er wel van houden. Maar tijdens het lezen van zo’n dik boek krijg je veel gedachtes. Dit zijn mijn Gedachtes tijdens het lezen van een dik boek

Ik ben dus niet echt een fan van hele dikke boeken. De dikste boeken die ik echt ooit heb gelezen zijn van Cassandra Clare, De shadowhunters serie. Maar meestal zijn mijn boeken tussen de 200 en 500 pagina’s dik. Ik loop vaak dikke boeken voorbij in de winkel moet ik eerlijk zeggen.

Gedachtes tijdens het lezen van een dik boek

 •  Oké hier gaan we dan. Eerste bladzijdes en nog velen te gaan.
 •  Ik hoop dat dit geen boek is met teveel nutteloze feitjes en hoofdstukken.
 •  Ik ben nog niet eens halverwege en er zijn nu al zoveel personages.
 • Wacht, wie was die ook alweer? *bladert terug*
 • Waarom maken ze alles zo ingewikkeld in dikke boeken?
 • Aan de andere kant. Hoe dikker het boek, hoe langer ik ervan kan genieten.
 • Oke, ben al halverwege. Normaal gesproken had ik al een boek uit dus.
 • Hoe kun je in vredesnaam zoveel schrijven over één onderwerp?
 • Zal de schrijver een tweede deel schrijven?
 • Dikke boeken lijken goed in mijn boekenkast.
 • Wacht, weer een nieuw personage? Waar komt die nu weer vandaag?
 • Ik denk dat ik vaker een dik boek ga lezen

Misschien je ook geïnteresseerd in:
Boeken die ik nog wil lezen #1
Tips als je meer boeken wilt lezen

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close