eeltcreme van trekpleister
BEAUTY

Eeltcreme van Trekpleister review

Ik had de afgelopen zoveel last van eelt op mijn voeten dat ik er iets aan wou doen. Eelt ontstaat door druk en wrijving. Een beetje eelt is wel goed. Dat beschermt je huid gewoon. Maar het kan ook teveel worden en het werd nu even tijd om er wat aan te doen. Ik besloot niet om eeltvijl te gebruiken want ik was toch wel een beetje bang dat ik dan teveel weg zou halen. Ik besloot de eeltcreme van Trekpleister te kopen.

Ingrediƫnten

Ingrediƫnten: Aqua, caprylic/capric, triglyceride, octyldodecanol, glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate citrate, cetyl alcohol, distarch phosphate, sodium stearoyl lactylate, xantham gum, sodium lactate, sodium hydroxide, phenoxyethanol, salicylic, acid, benzoic, acid, dehydroacetic acid, linalool, limonene, parfum

eeltcreme van trekpleister

Deze eeltcreme van de Trekpleister was 3,69 en belooft je huid zachter te maken. Als je het regelmatig gebruikt, kan het eeltvorming verminderen en voorkomen. Klinkt goed dus. Toen ik het opende rook het meteen wel lekker maar de geur is niet te aanwezig. Dat hoefde ook niet van mij. De substantie is redelijk dik. Wanneer ik het op mijn voeten smeer, voelt het meteen fijn. En ik merk meteen na eerste gebruik dat mijn voeten zachter zijn. Ze voelen al heerlijk aan.
Eigenlijk ben ik al zo snel tevreden over dit product dat ik dit review al snel online wil hebben. Ik smeer het nu dagelijks eventjes in.

Eeltsokken
Natuurlijk kun je voor de populaire eeltsokken gaan maar dat haalt al je eelt weg. Dat is natuurlijk niet bedoeling aangezien je voeten een beschermlaagje moet hebben. Dus dit is een betere oplossing als je eeltvorming hebt. Bovendien met die eeltsokken duurt het heel lang voordat alle velletjes eelt loslaten en dat ziet er niet heel charmant uit kan ik je vertellen. Dus dan is dit een veel betere oplossing. Zeker nu het nog lekker warm is. Dan wil je gewoon op slippers kunnen lopen.

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close