This or that Autumn Edition
Lifestyle,  LIFESTYLE

Dit of dat Herfst editie

Het is herfst, tenminste dat is wat de kalender aangeeft. Maar wanneer ik naar buiten ga, voelt het meer als winter aan. Het is ijskoud en het waait hard. Maar ik besloot een Dit of Dat Herfst editie te maken. Om zo nog iets langer in de herfst sferen te kunnen blijven.

Dit of dat Herfst editie

Thee of Pumpkin spice latte
Ik ga iets bekennen: ik heb nog nooit in mijn leven Pumpkin spice latte gehad. Ik weet dat het een super populair drankje is in de herfst maar ik heb het echt nog nooit gehad. Ik kom zelf ook nooit bij de Starbucks. Maar thee is zoveel beter, want je hebt zoveel smaken. Vooral de herfstmaken vind ik echt super lekker. Een van mijn favoriete is toch wel de Appel/kaneel thee.

Boeken of Netflix
Ik heb op dit moment geen netflix. Dat heeft een reden overigens: ik was echt te verslaafd aan Netflix. Ik kon echt Netflix urenlang kijken elke avond. En dat verpestte mijn routine eigenlijk maar vooral mijn slaapkwaliteit. Dus op dit moment lees ik veel meer boeken en dat geeft meteen de rust die ik nodig heb voordat ik ga slapen.

Koekjes of Appeltaart
Ik ben geen grote fan van taart moet ik zeggen. Maar appeltaart is zo’n beetje de enige taart die ik echt lekker vind. Maar het ligt er wel aan wie de taart maakt. Sommige supermarkttaarten smaken echt heel vies. Dus ik kies wel liever ervoor om het zelf te maken. Dat is sowieso altijd wel het lekkerst. Maar koekjes (vooral chocolate chip koekjes) zijn echt mijn favoriet en daar kun je mij ook voor wakker maken. Dus eerlijk gezegd kan ik hier niet tussen kiezen.

Kaarsen or Kerstlichtjes/sfeerlichtjes
Ik wou kaarsen zeggen, vooral de geurkaarsen vind ik geweldig. Helaas heb ik op dit moment een kat. Ik houd echt van mij kat maar hij spring echt overal op en kijkt niet om zich heen. Hij ziet gewoon geen gevaar. Dus het zou te gevaarlijk zijn om kaarsen te kiezen. Dus op dit moment gebruik ik vooral kerstlampjes om alles gezelliger te maken.

Truien of Dekentjes
Dekentjes altijd! Truien zijn ook prima, vooral als ze heerlijk comfy en oversized zijn. Maar ik heb altijd een dekentje nodig in de herfst/winter. Maakt het net wat knusser als je op de bank ligt te lezen of televisie zit te kijken.

GirlmoreĀ girls of Friends
Dit is geen moeilijke vraag. Ik houd van friends maar niets gaat boven een aflevering van Gilmore girls. Deze serie heeft ook echt alles! Het is grappig en ik houd van de moeder-dochter relatie die Lorelai en Rory hebben. Ze zijn ook beste vrienden. Verder heeft het romantiek en is het soms heel herkenbaar. Bovendien Gilmore Girls heeft zelfs een hele leeslijst voor alle boekenliefhebbers.

Sokken of Handschoenen
Sokken! Ik houd van die heerlijke warme winter sokken. Elke winter koop ik er weer een paar bij de Primark. Dat moment dat je wakker wordt of dat je net weer thuis komt en die heerlijke sokken aantrekken is fantastisch. En om eerlijk te zijn, draag ik nauwelijks handschoenen. Zelfs niet in de winter. Als ik koude handen heb, doe ik ze gewoon in mijn jaszak.

Sintmaarten of Halloween
Ik ben inmiddels ook te oud voor sintmaarten maar ik heb ook het gevoel alsof dat ook niet meer echt leeft onder de kinderen van nu. Vroeger kregen we altijd 30 kinderen aan de deur en nu komt er in die straat niemand meer langs. Bovendien houd ik van de Halloween vibe met alle spooky dingen.

Enge films kijken of Halloween feestje
Lastige vraag maar ik denk dat ik toch al mijn angsten aan de kant zet en enge films zou gaan kijken. Desnoods met een groep vrienden. Dat maakt het in ieder geval een stuk minder eng.

Harry Potter films of Halloween films
HARRY POTTER!!! Ik kan altijd wel Harry Potter kijken. Harry Potter en de vuurbeker is mijn favoriet en die kan ik echt over en over kijken. Halloweens zijn prima maar ik ben opgegroeid met Harry en dat is dus iets speciaal.s

Beanies of baret
Beanies natuurlijk! Ik vind eerlijk gezegd baretten helemaal niet zo mooi dus daar zul je mij nooit mee zien lopen. En beanies kun je altijd wel dragen als het wat koeler is.

Wil je deze tag overnemen op je blog? Dat mag! Vergeet dan niet mij te vermelden. Je hebt geen toestemming nodig. Ik waardeer het alleen als je de maker (mij dus) wat credits geeft.

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close