Boeken die onaangeraakt in de kast staan
BOEKEN

Boeken die onaangeraakt in de kast staan

Soms heb je van die momenten dat je in een opwelling een bepaalde boek koopt. Ik heb daar ook een aantal van. Ik heb namelijk ook boeken die onaangeraakt in de kast staan.

Liever de video kijken? Klik dan hier

Under the dome boek 1 en 2

Ik kocht beide op het boekenfestijn in Leeuwarden en ik heb ze nog steeds niet gelezen. Deze twee boeken kocht ik omdat ik wel heel erg fan was van de serie. Die was toen op SBS6 voor een kortere tijd. En dat was de reden waarom ik ze heb gekocht. Alleen ik heb ze dus nog niet gelezen en dat komt omdat ik bang ben dat ze misschien tegen gaan vallen. Ik heb al wel iemand horen zeggen dat de boeken anders zijn dan de serie. En ik weet dat het Stephen King is en dat het gewoon in principe niet tegen kan vallen, maar toch. Ik ben overigens wel van plan om ze deze zomer echt te lezen en dus kunnen jullie wel snel een review verwachten.

Game of Thrones

Dit zijn natuurlijk de populaire boeken van de bekende gelijknamige serie. Miljoenen mensen keken wekelijks naar de nieuwe afleveringen en je kon er niet omheen dat het een populaire serie was. Ik ga bekennen dat ik geen hele aflevering van deze serie heb gekeken. Als iets zo gehypet wordt, ben ik dus bang dat het totaal niets voor mij is. Ik heb me wel al voorgenomen dat als ik de boeken leuk vind, dat ik de serie dus ook een kans ga geven

Laura Lippman – De kunst van het verdwijnen

Waarom heb ik dit boek nog niet gelezen? Dat was de eerste vraag die in mij op kwam toen ik dit boek dus tegenkwam. Maar ik denk dat het precies hetzelfde geldt voor dit boek als het boek van Tess Gerritsen. Dit wordt waarschijnlijk zo’n boek dat ik eeuwen laat liggen en vervolgens toch maar eens lees en dan mezelf afvraag waarom ik het niet eerder las. Het is gelukkig niet zo’n heel dik boek. Dus als ik weer even een dagje vrij neem, ga ik dit boek lezen.

Tess Gerritsen – De Mefisto club

Nog nooit een boek gelezen van Tess Gerritsen. Ik weet toevallig dat haar boeken vaak bij Kruidvat liggen voor een kleine prijs. Dat is precies hoe ik dit boek ook heb gekocht. Alleen ben er nooit aan toe gekomen. Dit zijn typisch boeken waarvan ik weet dat ik het leuk ga vinden, maar daar veel te laat mee begin. Ik wist ook nooit of ik de boeken van Harlan Coben of Karin Slaughter leuk zou vinden en uiteindelijk vond ik ze super tof. Dit boek valt sowieso in deze categorie.

 

Welke boeken staan bij jou onaangeraakt in de kast?

Lees ook:
Boeken die ik nog wil lezen #1
Gedachtes tijdens het lezen van een dik boek

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close