8 countries I want to travel to
TRAVEL

8 landen waar ik naartoe wil op vakantie

De laatste keer dat ik naar het buitenland ging voor de vakantie is echt al een hele tijd geleden. En ik was daar oké mee. Ik vond het prima om thuis te blijven. Maar het begint nu toch weer meer te kriebelen. Een paar jaar geleden ging ik zelfs voor concerten van Mumford & Sons naar Antwerpen. Oke, ik moet wel bekennen dat ik nog nooit in een vliegtuig ben gestapt. Maar zelfs zonder vliegtuig is het heel gemakkelijk om te reizen binnen Europa. En ik heb nog steeds een boel landen niet gezien. Dit zijn 8 landen waar ik naartoe wil op vakantie

Italië

De laatste keer dat ik naar het buitenland ging voor de vakantie is echt al een hele tijd geleden. En ik was daar oké mee. Ik vond het prima om thuis te blijven. Maar het begint nu toch weer meer te kriebelen. Een paar jaar geleden ging ik zelfs voor concerten van Mumford & Sons naar Antwerpen. Oke, ik moet wel bekennen dat ik nog nooit in een vliegtuig ben gestapt. Maar zelfs zonder vliegtuig is het heel gemakkelijk om te reizen binnen Europa. En ik heb nog steeds een boel landen niet gezien. Dit zijn 8 landen waar ik naartoe wil op vakantie

Spanje

Ik houd echt van de Spaanse taal en ik houd ervan om La casa de Papel te kijken. Het is zeker één van mijn favoriete series om te kijken. Maar wanneer ik naar Spanje zou gaan, zou ik heel graag Barcelona willen zien. Ik wil daar al zo lang naar toe. Ik denk dat ik verder ook redelijk bij de kust zou blijven rondhangen.

Oostenrijk

Jaren geleden had ik waarschijnlijk nooit Oostenrijk op mijn lijstje zetten. Bij Oostenrijk denk je toch vaak aan wintersportvakanties. Een van mijn vrienden ging ooit naar Oostenrijk en ze stuurde mij oneindig veel foto’s tijdens haar vakantie en toen werd ik er wel een beetje verliefd op. Ook in de zomer is Oostenrijk een prachti land. Ik zou zeker een bergtocht maken en dan vervolgens genieten van het mooie uitzicht. Oostenrijk is zeker een land waar ik naartoe zou gaan als ik zin heb in een wat een actievere vakantie. Ik hou persoonlijk niet zo van om hele dag op het strand te liggen bakken in de zon. Ik wil liever iets actiefs doen.

Kroatië

Dit is ook een land die ik jaren geleden niet op mijn lijstje had gezet maar nu dus wel. Ik weet nu hoe mooi het land kan zijn. Het is zeker ook goedkoper dan andere landen zoals Italië en Frankrijk. Ik zag dat ze een aantal mooie nationale parken daar hebben dus die wil ik dan zeker even bezoeken. Het ziet er allemaal zo mooi uit op de foto’s. Ben benieuwd of alles in het echt ook er ook zo mooi uit ziet. Of misschien nog mooier.

Griekenland

De zee, witte huizen, het strand. Dat is het eerste wat er in mij opkomt als ik aan Griekenland denk. En eerlijk gezegd heb ik hier ook niet een bepaalde stad die ik echt wil bezoeken. Ik denk dat ik zo op elk stadje verliefd zou kunnen worden. En natuurlijk wil ik de Griekse eilanden ook even bezoeken. Maar dan wel eerder als het hoogseizoen voorbij is. En niet in de zomer wanneer iedereen daar is.

Ierland

Veel mensen kiezen voor een zonnige vakantiebestemming maar ik ben natuurlijk weer anders. Ik heb namelijk Ierland op mijn lijstje staan en dat is nou niet bepaald het zonnigeste land. Maar ik ben daar helemaal oké mee. Ik vind een beetje regen eigenlijk wel fijn. Maar de reden waarom ik nog naar Ierland wil, is omdat ik iets heb met Verenigd Koninkrijk. Ik weet niet of het door de mensen, de cultuur of de natuur komt. Ik word elke keer wat verliefder op Verenigd Koninkrijk.

Welke Europese landen staan er op jouw lijstje?

Liked it? Take a second to support thewildflowerhippie on Patreon!

Comments

comments

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. I use these cookies to improve my content and website. click here for more information if you want to know more about this. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. If you accept this, you accept that this website/blog uses your location, interests, language, technology/browser you use, gender and age for Google Analytics and to improve the content of this website

Close